Alaturi de oameni

 

Catalin Dorobantu Life Education for All

14% Complete
70 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

HAPPY ROOM

Amenajăm in scoli „Happy Room”, un spațiu gândit modular, ergonomic, unitar ca și coloristică și conținut de o echipă de designeri de interior și terapeuti specializați în gestionarea stresului.

Participanții în proiect de anul acesta sunt angajați ING Bank România (și ai Office-urilor și Point-urilor ING) care doresc să susțină o cauză a unui ONG, prin strângerea de fonduri online pe Galantom.ro. Se poate participa individual sau în echipă de maxim 5 persoane. Calendar • 8-19 decembrie 2022 – perioada în care Participanții își deschid paginile de fundraising în Plat

 

2 Donații

a m

50 RON
<3 felicitari pentru binele dat mai departe
30 Dec 2022