HAPPY ROOM

Status: Fundraising

Pentru ca nu putem schimba cu totul infatisarea scolilor, acest proiect isi propune existenta unui spatiu in scoala in care copiii si chiar si profesorii sa poata intra cand vor sa-si inlature greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiti sa o poarte zilnic. Un spatiu in care sa poata respira linistiti, sa exploreze cine sunt ei cu adevarat, sa-si confrunte deschis vulnerabilitatea si sa-si linisteasca mintea.

Suma:

3,931 RON

Galantomi:

8

Donatii:

38

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Acest spatiu-“happy room” va fi deschis in pauze tuturor celor care vor vrea sa-si petreaca recreatia “altfel”, fie citind, fie meditand, fie ascultand muzica. De asemenea, spatiul va putea fi folosit pentru diverse activitati nonformale (obligatoriu pentru scolile care vor sa intre in program este sa organizeze minim o activitate/saptamana pe care s-o posteze pe platforma proiectului), va fi un spatiu care incurajeaza creativitatea, care promoveaza valorile, care contribuie la starea de bine a celor care-l utilizeaza.

Spatiul va fi gandit modular, ergonomic, unitar ca si coloristica si continut. Vom avea un proiect gandit de un architect care se va putea modifica in functie de spatial pe care-l vom avea la dispozitie pt a amenaja Happy Room.

Scolile beneficiare vor fi parteneri activi in proiect trebuind sa aloce o persoana responsabila care sa incarce pe site in spatiul dedicat scolii, activitatile desfasurate in HR, care sa deruleze actiuni de fundraising pentru a acoperi o parte din cheltuielile de realizare a HR si care sa tina legatura cu managementul proiectului (Bianca si Oana). Scolile vor fi selectate in baza unei competitii similara cu granturile. Adica noi asiguram finantarea in proportie de 75% si implementarea proiectului iar ei asigura activitati de fundraising in care sa-I responsabilizeze pe elevi si pe parinti  pt a strange  ceilalti 25% si asigura sustenabilitatea proiectului (utilizarea HR).