Oferă un mărțișor sau un dar de 8 martie pentru proiectul Școala din curtea școlii!

 

Echipa Life Education for All Life Education for All

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este.

Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru proiectul nostru de suflet, „Școala din curtea școlii”, în numele persoanei dragi căreia vrei să îî faci un dar.

„Școala din curtea școlii” este un proiect inovator în România care își propune amenajarea unui spațiu de învățare pentru activități educaționale în cadrul școlilor din întreaga țară cu scopul de a crește numărul de activități de educație în aer liber și de a crește nivelul de wellbeing al profesorilor și al elevilor pe durata școlii. De asemenea, prin educația outdoor, promovam învățarea experiențială și metodele de educație non-formală.

În mesajul de confirmare a donației vei gasi un link de unde vei putea descărca o cartolină pe care să o personalizezi cu numele persoanei pentru care ai făcut donația și să i-o trimiti.

Îți dorim o primăvară frumoasă, plină de iubire, bucurie și multe cadouri care fac diferența!

Dacă dorești să iți dăruiești tu Mărțișorul sau cadourile tale de 8 Martie, iar cei dragi să doneze pentru a ne ajuta să amenajăm încă un spațiu de învățare în aer liber, intră pe https://bit.ly/3RNQeR4 și creează-ți o pagina de fundraising pentru proiectul nostru.

Dacă ai nevoie de ajutor, lasă-ne un mesaj pe rețelele de socializare sau pe mail!

Ne-ar plăcea să lucrăm împreună pentru cel mai frumos cadou.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

Derulat împreună cu Asociația „Natura Vie” din anul 2020, în cadrul proiectului au fost amenajate până acum 38 de spații de învățare în aer liber în 21 de școli (5 în mediul urban și 16 din mediul rural).

 

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a carei sursă ea este. Te invităm ca anul acesta Mărțisorul, florile simbol al plimaverii sau darul tău de 8 Martie să fie o faptă bună. În loc de marțișor sau de cadou de 8 martie, fă o donație pentru o cauză dintre cele de mai

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Echipa Life Education for All : Life Education for All
Oferă un mărțișor sau un dar de 8 martie pentru proiectul Școala din curtea școlii!