Manuela Anghel - Life Education for All

Cel mai frumos cadou de ziua mea - Renovarea Clinicii Pediatrie 1

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii

 

Prieten drag, om bun,

Mi-aș dori să nu existe copii suferinzi, să nu fie nevoie de spitale de pediatrie. Dar există... Iar unele spitale sunt în starea pe care unii dintre noi o știu...

De curând am cunoscut un om inimos și puternic, care și-a propus să renoveze o Clinică de Pediatrie din Cluj-Napoca, Pediatrie 1, din donații și cu ajutorul voluntarilor.

Sunt multe cauze care merită sprijinul nostru, dar am ales-o pe aceasta. Cred că nu întâmplător apar unii oameni în viețile noastre, de aceea am simțit că trebuie să contribui cumva. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Life Education for All

Life Education for All s-a infiintat in octombrie 2014 si are ca misiune derularea de activitati de educatie nonformala pentru copii si tineri dezavantajati, activitati de terapie prin arta pentru copiii bolnavi cronic si de dotare/renovare a spitalelor de copii.

Dotarea Clinicii Pediatrie 1 Cluj

Clinica Pedatrie 1 din Cluj deserveste anual aproape 5000 de copii din toata tara (clinica deserveste la nivel regional îngrijirea copiilor cu boli genetice rare). Am zugravit 2 etaje ale cinicii si am cumparat pana acum frigidere, saltele, cantare pt nou nascuti, diverse consumabile. Vrem sa dotam clinica cu pulsixometre, perne, pilote, huse pt saltele, o masina de spalat, sa innoim vesela bucatariei clinicii. De asemenea ne propunem sa dotam cu apatura cabinetele de recuperare meducala de la clinicile de Neurologie pediatrica si Chirurgie Pediatrica Ortopedica din Cluj.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

100 RON
11 Oct 2019

Anonymous

50 RON
Succes!
06 Oct 2019
Cele mai frumoase ganduri pentru o prietenă dragă sufletului meu.
01 Oct 2019
30 Sep 2019
150 RON
16 Sep 2019
13 Sep 2019