Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Maria Sas Life Education for All

7.5% Complete
75 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună dragilor,

 

 V-ați întrebat în ultima vreme ce anume vă face fericiți?

 Eu m-am gândit la asta și mi-aș dori mult de tot să îmi fiți alături de ziua mea de naștere, care se apropie încetișor. Și pentru că eu mă simt fericită atunci când pot să fac ceva pentru ceilalți, la fel ca și în anii trecuți, țin să îmi donez ziua de naștere.

 V-aș fi veșnic recunoscătoare dacă cadoul meu l-ați transforma în bani, făcând o mică donație unei asociații de ajutorul căreia beneficiază mulți oameni și am beneficiat și eu timp de mai mulți ani. Beneficiarul donației voastre va fi: LifeEducationforall care a lansat nu de mult un proiect nou și care are denumirea de: Happy Room.

 Acest proiect constă în creea unui spațiu în școală, în care copiii și profesorii să poată intra când vor să-și înlăture greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiți să o poarte zilnic. Un spațiu în care să poată respira liniștiți, să exploreze cine sunt ei cu adevărat, să-și confrunte deschis vulnerabilitatea și să-și liniștească mintea. 

 Poți să-ți petreci aici timpul citind, ascultând muzică sau chiar relaxându-te. Este un spațiu dedicat în exclusivitate creativității, autocunoșteri și dezvoltării. 

 

 Vă mulțumesc anticipat tuturor care veți face acest gest!

Așa putem să ducem acest lanț al bunătății mai departe.

 

 Cu apreciere și recunoștință, Ana.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Life Education for All (LEFA) s-a înființat în octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea împlinit. Visul nostru este ca noi și copiii noștri să trăim într-o lume mai bună. Și pentru că lumea este formată practic din fiecare dintre noi, implicarea fiecăruia dintre noi este esențială. Iar noi ne-am gândit să contribuim acolo unde avem competențe și unde credem că schimbarea se poate produce; adică în educația copiilor și a tinerilor.

SUSŢIN PROIECTUL

HAPPY ROOM

Amenajăm in scoli „Happy Room”, un spațiu gândit modular, ergonomic, unitar ca și coloristică și conținut de o echipă de designeri de interior și terapeuti specializați în gestionarea stresului.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

La mulți ani!
04 Feb 2020
Ana Maria Sas : Life Education for All
Cel mai frumos cadou de ziua mea