Ana Maria Sas - Life Education for All

Cel mai frumos cadou de ziua mea

75 RON Donatii stranse
7.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună dragilor,

 

 V-ați întrebat în ultima vreme ce anume vă face fericiți?

 Eu m-am gândit la asta și mi-aș dori mult de tot să îmi fiți alături de ziua mea de naștere, care se apropie încetișor. Și pentru că eu mă simt fericită atunci când pot să fac ceva pentru ceilalți, la fel ca și în anii trecuți, țin să îmi donez ziua de naștere.

 V-aș fi veșnic recunoscătoare dacă cadoul meu l-ați transforma în bani, făcând o mică donație unei asociații de ajutorul căreia beneficiază mulți oameni și am beneficiat și eu timp de mai mulți ani. Beneficiarul donației voastre va fi: LifeEducationforall care a lansat nu de mult un proiect nou și care are denumirea de: Happy Room.

 Acest proiect constă în creea unui spațiu în școală, în care copiii și profesorii să poată intra când vor să-și înlăture greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiți să o poarte zilnic. Un spațiu în care să poată respira liniștiți, să exploreze cine sunt ei cu adevărat, să-și confrunte deschis vulnerabilitatea și să-și liniștească mintea. 

 Poți să-ți petreci aici timpul citind, ascultând muzică sau chiar relaxându-te. Este un spațiu dedicat în exclusivitate creativității, autocunoșteri și dezvoltării. 

 

 Vă mulțumesc anticipat tuturor care veți face acest gest!

Așa putem să ducem acest lanț al bunătății mai departe.

 

 Cu apreciere și recunoștință, Ana.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Life Education for All

Life Education for All s-a infiintat in octombrie 2014 si are ca misiune derularea de activitati de educatie nonformala pentru copii si tineri dezavantajati, activitati de terapie prin arta pentru copiii bolnavi cronic si de dotare/renovare a spitalelor de copii.

HAPPY ROOM

Pentru ca nu putem schimba cu totul infatisarea scolilor, acest proiect isi propune existenta unui spatiu in scoala in care copiii si chiar si profesorii sa poata intra cand vor sa-si inlature greutatea zdrobitoare a armurii pe care sunt nevoiti sa o poarte zilnic. Un spatiu in care sa poata respira linistiti, sa exploreze cine sunt ei cu adevarat, sa-si confrunte deschis vulnerabilitatea si sa-si linisteasca mintea.

1 Donatii

La mulți ani!
04 feb 2020